A Váróterem Projekt honlapja
ro

Atelier de teatru Váróterem

Váróterem Projekt lansează un atelier de teatru pentru elevii de liceu. Scopul atelierului este de a folosi mijloacele teatrului pentru a contribui la autocunoaștere, dezvoltare personală, încredere în sine, creativitate și gândire critică. În plus, pentru a crea un spectacol în primăvară cu actorii companiei, care va fi inclus în repertoriul trupei Váróterem Projekt.

Primul atelier va avea loc pe 31 ianuarie, la sediul companiei, în ZIZ – art and social area ( str. Paris nr. 5-7). Pentru restul anului școlar, atelierele vor continua în mod regulat, de două ori pe săptămână, marți și joi. Atelierul va fi condus de artiștii companiei Levente Imecs-Magdó și Andrej Visky. Locurile sunt limitate, iar participarea este gratuită.

Pentru înscrieri, trimiteți un e-mail la waitingroomproject@yahoo.com cu un scurt videoclip de maximum 1 minut. Conținutul și forma videoclipului sunt lăsate în întregime la latitudinea candidaților, dar am dori să vă cunoaștem cât mai bine. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este miercuri, 25 ianuarie 2022, la miezul nopții.

Suntem nerăbdători să primim aplicațiile și să vă cunoaștem personal!

Proiectul este susținut de Ministerul Culturii și Inovării în cadrul Programului Național de Talente, organizat de Agenția pentru Finanțarea Resurselor Umane (Ungaria). Valoarea proiectului intitulat Atelierul de Teatru Váróterem, finanțat prin Programul Național de Talente, este de 5 508 000 HUF, iar perioada de implementare este 1 iulie 2022,
iar termenul final: 30 iunie 2023.